5​  33 23 46 77

dk-farve  uk-graa

Fransk brasserie og spisested med lækker teatermenu

Fransk brasserie

Chez Bruno – La Maison du Boeuf er et lille hyggeligt spisested og fransk brasserie med plads til ca. 60 gæster indenfor – og med enkelte borde udenfor i varme måneder. Vi er et fransk spisehus beliggende i centrum på Vesterbro (København V) – op ad Det Ny Teater på grænsen til Frederiksberg.

Restaurantens pladser er opdelt i to rum – en lille hyggelig lounge samt et lidt større rum. Vi lægger stor vægt på at være et fransk spisehus med en mere hyggelig og uformel stemning end et klassisk fransk brasserie. Vi serverer mad á la carte bestående af få, men gode, franske specialiteter som f.eks. vores famøse frølår eller specielle chokoladekage. Derudover er det muligt at få en særligt sammensat teatermenu, hvis du efterfølgende skal ind og se en forestilling på Det Ny Teater lige ved siden af.

Hold dit selskab hos fransk spisehus med god stemning

Udover at servere teatermenu og á la carte, afholder vi også selskaber i det franske brasserie. Det kan f.eks. være barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller reception. Efter aftale laves der også gerne mad til selskaber ud af huset.

Til god mad er det et must med gode vine – og derfor finder du også et stort udvalg af kvalitetsvine og champagne fra Frankrig på menukortet på vores franske spisested.

Historien om Chef Brunos karriere

Bruno er født og opvokset i Frankrig, hvor han startede sin karriere som uddannet kok i Nantes i 1988. Efterfølgende fulgte ansættelser som kok på restaurant L'Ecluse og i La Maison du Danmark på Champs- Elysées i Paris. Næste stop på rejsen for franskmanden med passion for gourmetmad, blev Michelin restauranten, Kong Hans Kælder i København, hvor Bruno blev ansat som Chef de partie i 1990.

Efter at have arbejdet ihærdigt i køkkenet på Restaurant Kong Hans Kælder, med kollegaer såsom Daniel Letz, blev Bruno i 1993 indkaldt af det franske militær, til at aftjene sin værnepligt i Frankrig. I stedet for at gøre tjeneste i militæret på traditionel vis, blev han dog tilbudt at arbejde som privat køkkenchef for General Bonavita og Médaille de la Défense National.

Da Bruno returnerer til Danmark i 1994, ansættes hans som souschef på den italienske restaurant, Rugantino, hvorefter han tilbydes stillingen som souschef på Restaurant Kong Hans Kælder. Her arbejder han så godt sammen, med den daværende køkkenchef, Daniel Letz, at Bruno takker ja tak til stillingen som Køkkenchef på Daniel Letz nyåbnede restaurant, Le Saint Jacques i 1997.

Efter nogle år som køkkenchef på Le Saint Jacques, vender Bruno tilbage til Restaurant Rugantino i 2002. Det første år er Bruno ansat som souschef, og de efterfølgende 6 år som køkkenchef. Den næste og sidste ansættelse, bliver som køkkenchef på Café Theodors på Østerbro, som varer frem til slutningen af 2012.

Efter gennem mange år at have arbejdet i andres tjeneste, og samlet erfaringer inden for dansk, fransk og italiensk kogekunst, har den nu så passionerede franskmand besluttet sig for, at tage springet og realisere sin drøm - sin drøm om at blive selvstændig og skabe et lille hyggeligt fransk brasserie, med fokus på mad af høj kvalitet og plads til at være nærværende over for sine gæster.

Bestil bord på fransk brasserie lige her

Ønsker du at spise lækker mad på et fransk spisehus? Eller skal du ind og se en forestilling på Det Ny Teater og ønsker en særlig teatermenu? Uanset hvad skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Bestil bord hos os ved at ringe på telefon: 33 23 46 77 eller sende en e-mail til: kontakt@chez-bruno.com. Du kan også nemt bestille bord online. Vi ser frem til at give jer en god oplevelse.

Besøg vores​

Restaurant​

tripadvisor​   thefork   elitesmiley   instagram   fb

​​Chez Bruno ApS

Gl. Kongevej 27

1610 København V

Danmark

​Tlf.: 33 23 46 77

Send en mail

CVR: 35040471

 Restaurant Vinter lukket

 01-01-20 til 20-01-20

Åbningstider​

Mandag:           

Lukket

Tirsdag:

17:00 - 23:00

Onsdag:

17:00 - 23:00

Torsdag:

17:00 - 23:00

Fredag:

17:00 - 23:00

Lørdag:

17:00 - 23:00

Søndag 

Lukket